Xotic Crops vof

Schellingwouderdijk 342E

1023 NM Amsterdam

Triodosbank: 198562438

KvK Amsterdam: 52483835

email: info@xoticcrops.nl

tel nr: 06-28170842Nieuwe producten

Basilicum, munt en salie zijn alom bekend als kruiden om mee te koken en bijna bij elk tuincentrum of supermarkt te koop. Maar een basilicum met citroensmaak voor bij de vis, of een salie met zwarte bloemen die naar cassis smaken zijn veel minder bekend. Xotic Crops is een bedrijf dat juist op zoek gaat naar deze onbekende gebruiksplanten, de planten kweekt en bereikbaar maakt voor iedereen. De combinatie van wetenschap, internationale kweekervaring en de enorme kennis van de gebruiksmogelijkheden van planten maakt Xotic Crops tot een uniek bedrijf.Xotic Crops test en kweekt een enorm scala aan verschillende gebruiksplanten in hun eigen kwekerij. Vanuit de kwekerij worden de kleinere afnemers voorzien van planten en is er volop de mogelijkheid om specifieke productwensen door te geven. Bent u al geruime tijd op zoek naar een speciaal kruid of medicinale plant die u graag in uw winkel zou willen verkopen, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Als de gewenste planten niet in onze kwekerij staan, zal het team van de kwekerij de planten uit zaad of stek voor u opkweken.

In onze afdeling Retail verzorgen wij de levering aan groothandelaren, supermarkten en tuincentra. De planten zijn voorzien van een productetiket en speciale verpakking. Het beschikbare assortiment kan u geheel zelf samenstelling naar wensen van uw klanten. Onze verschillende assortimenten groeien snel en op uw verzoek kunnen we een nieuw thema ontwikkelen. De levering van presentatiemateriaal is op aanvraag mogelijk. 


Voor ons assortiment aziatische kruiden verwijs ik u naar onze retailafdeling

Tot slot heeft Xotic Crops nog een eigen afdeling Landscaping. Hier ontwikkelen wij diverse sfeertuinen voor kantorencomplexen, beurshallen en particulieren. 

In overleg behoort een onderhoudscontract tot een van de opties.

Meer informatie kan u vinden via onze afdeling Landscaping

Particulieren kunnen onze producten kopen via http://www.naturalworld.nl

UA-39305641-1